Sponsorumuzu Ziyaret Ettik


           Doberman Irk Derneği olarak Sponsorumuz Çağatay yem sanayi ( Temizmama.com ekibi ) tarafından İzmir tesislerini gezmeye davet edildik. 26 Nisan Cumartesi günü Antalya,İstanbul ve İzmir’den üyelerimizle birlikte 25 kişi Çağatay yem sanayi Kurucusu Sn. Oktay ÇAĞATAY, yöneticisi Sn. Berk ÇAĞATAY ve tüm firma çalışanları tarafından, sıcacık bir şekilde karşılandık, ağırlandık ve bilgilendirildik.

          Özellikle Oktay beyin hayatı ve firmayı sıfırdan bu noktaya getiriş serüveni her birimiz için ilham vericiydi, kendisine yaşam tecbülerini de bizimle açık yüreklilikle paylaştığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm firma çalışanları gibi kendisi de bir hayvan sever olan Oktay bey, Berk bey ve çalışma arkadaşlarının, sevdiğimiz can dostlarımız için nasıl en iyi, en kaliteli, en taze ve en lezzetliyi üretmeye çalıştıklarını, gözlerimizle gördük ve hissettik. Kullanılan malzemelerin kalitesini, tertemiz bir ortamda üretilen ve saklanan mamaların ne denli kaliteli olduğunu gözlerimizle gördük. Fırından çıkan mamalara dokunduk ve hatta kendimiz bile gönül rahatlığı ile tattık…

          Sn. Berk ÇAĞATAY tüm tesisi bize karış karış gezdirirken, kimi zaman tahammül sınırlarını zorlayabileceğini düşündüğümüz sorularımıza, sabırla, içtenlikle ve teknik ispatları ile cevaplar verdi. Bir sürü bilgi de edindik.  Mamalarda kullanılan tüm birinci sınıf ürünleri tek tek gördük inceledik. Cilt sorunları bakımından son derece hassas bir ırk olan Dobermann larımız ve diğer tüm ırklar için ne denli özenilerek ve hiçbir kaliteli üründen kaçınılmadan üretilen bu dünya üst standatlarındaki, tesis, ürünler ve samimiyetleri için, tüm Çağatay Yem Sanayi ailesine teşekkür ederiz.

Dobermann Irk Derneği Yönetim Kurulu