KIF’ e Resmî Başvurumuzu Yaptık


KIF’ e Resmî Başvurumuzu Yaptık

DERNEĞİMİZ, RESMÎ OLARAK 02.11.2010 TARİHİNDE KÖPEK IRKLARI ve KÖPEK BİLİMLERİ FEDERASYONU KIF’ye KAYIT İÇİN BAŞVURMUŞTUR.

Derneğimiz kurulduktan sonraki yapılanma çalışmalarımız sağlam şekilde devam etmektedir. Genel kurulumuzda, KÖPEK IRKLARI ve KÖPEK BİLİMLERİ FEDERASYONU’NA (KIF) katılım kararı aldık. Bugüne kadar KIF ile olan görüşmelerimiz doğrultusunda, son beş gündür, gece gündüz demeden düzgün ve eksiksiz bir başvuru için çalıştık. Tüm belgelerimizi hazırladık. Yönetim kurulumuzun yetkilendirdiği başkan yardımcımız Cem Yücetin aracılığıyla KIF’ye dosyamızı elden teslim ettik.

DOBERMANN IRK DERNEĞİ’MİZ yeni kurulmuş gibi görünse de, bir internet sitesi altında yıllardır devam eden yapılanmamızla bu ırka dair çalışmalarımız hep sürdü. Dernekleşmemizin ardından KIF’ye kabûlümüzle birlikte dobermann ırkı için süren mücadelemizin daha da güçleneceğine şüphe yok. Her geçen gün artan sorumluluğun bilinciyle daha ciddi ve kalıcı işler yapmamız gerekmektedir. Siz sevgili üyelerimizden aldığımız güçle, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirebileceğimize olan güvenimiz tamdır.

Hepimize hayırlı olsun.

Saygılarımla,

Şeref Şeref

Değerli başkan yardımcımız ve KIF sorumlumuz Cem Yücetin’in bu başvuru ile ilgili açıklaması:

Sayın DOBERMANN IRK DERNEĞİ ve Dobermantürk Ailesi,

Seneler önce beraberce çıktığımız yolda mutlu sona ulaşmamıza çok çok az kaldı.
08.02.2010 tarihinde kurduğumuz DOBERMANN IRK DERNEĞİ’MİZDEKİ bütün eksiklerimizi sizlerin de destekleri ile tamamlayarak 02.11.2010 tarihinde saat 14.00 itibarı ile KÖPEK IRKLARI ve KÖPEK BİLİMLERİ FEDERASYONU’NA (KIF) derneğimizi kabûl etmesi için resmen başvurmuş bulunmaktayız.
Bundan sonra KIF ile ilgili ikili görüşmeleri ve yazışmaları, yönetim kurulunun verdiği yetki ile ben yapacağım.
İşin bu kısmı belki daha kolaydı. Bundan sonra dobermann ırkının gelişmesi, derneğimizin düzgün çalışması ve yönetilmesi gerekiyor. Bunun için de daha çok katılımcı olmalı. Katılımcı derken maddî anlamda değil, dobermann ırkının ve derneğimizin gelişmesi için iş gücü ve manevî destek çok daha önemli.

Hepimize hayırlı olsun.

Saygılarımla,

Cem Yücetin