Teşekkürler

Merhaba  Dobermann camiası olarak bir yarışmayı daha geride bıraktık.

3. Yılımızda 4. Yarışmamızı yapmış olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. İstanbul da ilk kez gerçekleştirmiş olduğumuz bu organizasyonumuzda, yeni dost ve üyelerin katılımı . Bizlere  aktarmış  oldukları heyecan ve  güven ile daha da güçlendiğimizi hissettik ve gördük.  Camiamızdan aldığımız bu güven, heyecan ve enerji ile, hiç ara vermeden bizleri bir adım daha ileriye taşıyacağına inandığımız yeni organizasyonların ön çalışmalarının startını verdik.

Organizasyonumuzda hakemlik görevini üstlenmiş olan Sn. Dejan MALBASA’ya sonsuz teşekkürler. Kendisi ile tanışmaktan tüm organizasyon katılımcıları olarak onur duyduk.  Mütevazılığı, ringdeki bilgilendirici sunumu, açıklamaları ve yardımları her birimiz için inanılmaz yararlı oldu. Kendisine tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bize yerini açan ve tesisin tüm imkanlarını bizim için seferber eden, yarışma sunuculuğu ve hakem çevirmenliği dahil hiçbir yardımı bizden esirgemeyen ve bizzat kendi üstlenen Sn. Cem BAKAÇHAN’a ve onun  nezninde tüm Von BAKAÇHAN çalışanlarına tek tek teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

2 yıldır Organizasyonlarımızın gerçekleşmesi için her türlü desteği tüm enerjisi ve gücü ile esirgemeden sunan sponsorumuz Çağatay Yem sanayi kurucusu Sn. Oktay ÇAĞATAY , firma Direktörü Sn. Berk ÇAĞATAY başta olmak üzere tüm organizasyon süresince sponsorluk adına organizasyonumuza katılan, yağmur, güneş demeden aramızda fiziksel olarak da bulunan Temizmama.com (Bonacibo)  ekibine sonsuz  teşekkür ediyoruz. Kısa sayılabilecek bir süre önce başlayan ortak çalışmalarımızla birlikte son derece uyum içinde çalışmaya başladık ve birlikte daha da güçlendik, ileride bu birlikteliğimizin her iki kurum içinde çok daha faydalı, zevkli ve hep yukarıya doğru ivmelenen bir şekilde devam edeceğine inanmaktayız. Dobermann camiasına sponsorluk dışında Bonacibo gibi dünya üst standartlarındaki bir mamayı, üretip çocuklarımız gibi sevdiğimiz ve düşkün olduğumuz can dostlarımıza sundukları için ayrıca minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Organizasyonda görev alan tüm katılımcı üyelerimize, hakemimiz Sn. Dejan MALBASA’ya, tesis desteğini sunan Sn.Cem BAKAÇHAN’a ve sponsorumuz temizmama.com’a  Sn. Oktay ÇAĞATAY nezninde tekrar teşekkür ediyor ve bundan sonraki organizasyonlarda da tekrar birlikte olmayı iple çekiyoruz.

Bu organizasyonda aldığımız enerji ve destek ile yeni organizasyonumuzun da çalışmalarına hız kesmeden başladık. Bu yeni organizasyon da yarışma öncesi ilk kez bir sınav düzenleyebilmek, Irk ve Ring eğitim semineri düzenlemek  yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dernek ve camia olarak her geçen gün ve organizasyon daha fazla tecrübe kazanıyoruz, organizasyonlar daha kaliteli geçtikçe yorulmadan daha keyifle yeni organizasyonlar için yola çıkıyoruz. 5. Yarışmamız olacak olan bu yeni organizasyonumuza da tüm camiamızdan çok geniş bir katılım ve destek  bekliyoruz.

 

Saygılarımızla

Dobermann Irk Derneği Yönetim Kurulu